вівторок, 8 жовтня 2013 р.

Рефлексія модуля 1-3

         Дочекалась! До цих  курсів я йшла довгих два роки, Перший  модуль допоміг мені сформувати  власні цілі навчання на цьому тренінгу, а саме відбулося ознайомлення із вікі-сайтом, із сайтом допоміжних матеріалів для тренінгу. Досить  змістовним виявився електронний посібник курсу. покрокове виконання вправ допомагає  у навчанні. я відкрила нові шляхи підходів до навчання учнів, ознайомилася з новими можливостями використання ІКТ. У майбутньому я зможу активніше їх використовувати  їх у своїй педагогічній діяльності. 
На робочому столі створила папку для  виконання завдань модуля 2 ми ознайомилися з завданнями та планом вивчення теми, створила папку Портфоліо та створила блог для власного проекту. Створене мною допоміжне портфоліо є моїм навігатором у дослідженні обраної теми.Крім того ознайомилась з шляхами розвитку навичок 21 століття. 
У Модулі 3 обговорили план навчальної теми, як правильно вибрати тему проекту, як правильно вибрати цілі проекту, важливість методу проектів в навчальній діяльності

Немає коментарів:

Дописати коментар